ست کنترل پنتاکس – اتوماتیک پمپ آب پنتاکس

ست کنترل پمپ آب پنتاکس – ست کنترل پنتاکس قیمت – تنظیم ست کنترل پنتاکس – خرید ست کنترل پنتاکس – قیمت اتومات پمپ آب پنتاکس – تنظیم ست کنترل پنتاکس – ست کنترل پنتاکس ایتالیا pentax  – نمایندگی ست کنترل پنتاکس – نمایندگی ست کنترل پنتاکس – خرید ست کنترل پنتاکس – اتوماتیک پمپ آب پنتاکس 

 

ست کنترل پنتاکس

 

اتوماتیک پنتاکس

ست کنترل پنتاکس ایتالیا – اتوماتیک پمپ آب خانگی پنتاکس 

۱-   دستورالعملهای  ایمنی مهم:

برای کاهش احتمال آتش سوزی یا برق گرفتگی لطفا به نکات زیر دقت فرمایید:

قبل از هر گونه دستکاری، اتصال از منبع اصلی کامل قطع باشد.

کابل تغذیه اصلی و  هر سیم اتصالی دیگری باید از نظر اندازه و نوع کاملا متناسب انتخاب شود.(باید در انتخاب کابل این نکات را لحاظ کرد اولا انتخاب کابل با توجه به نرخ تغذیه الکتریکی پمپ صورت گیرد ثانیا  احتمال تماس اتصالهای برقی پمپ با آب لحاظ شود).

همیشه از یک  وسیله جریان پسماند با IDn=30mA استفاده شود مخصوصا در محلهایی مانند استخرهای شنا، چشمه ها، یا فواره های آب.

تمامی امور مربوط به برداشتن پوشش پمپ باید توسط افراد دارای صلاحیت انجام شود.

احتیاط:

هنگامی که پمپ متوقف است، سیستم هنوز تحت فشار است. بنابراین قبل از هر گونه دستکاری، مطمئن شوید که شیری را باز کنید تا سیستم خلاص شود. دستگاه فقط برای آب تمیز کاربرد دارد و برای استفاده از اب دریا، آب پسماند، سیستم اب باران، انفجاری، آب خوردنده و هر مایع خطرناکی  مناسب نمی باشد.

۲-   اطلاعات فنی:

منبع تغذیه: ۱۱۰ تا ۱۲۷ ولت/ ۲۲۰ تا ۲۴۰ ولت AC 50/60 هرتز                                       

ماکزیمم جریان:  ۱۲ آمپر                                                                                        

بازه فشار باردهی: ۱ تا ۵/۳ بار

ماکزیمم فشار مجاز۱۰ بار

دمای اب: ۵-۳۵ درجه سانتیگراد

مینیمم دمای محیط: ۵ درجه سانتیگراد

ماکزیمم دمای محیط: ۴۵ درجه سانتیگراد

دمای انباره: ۱۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد

اتصالات هیدرولیکی: GAS male یک اینچی

درجه حفاطتی:IP 65

نوع(مرجع استاندارد EN 60730-1 ): 1.C

گیج فشاری: قطر ۴۰ میلیمتر ۱ تا ۱۲ بار/ ۱ تا Psi 170

درجه الودگی: III

فهرست نصبی: III

تست فشار توپی: ۸۵ درجه سانتیگراد

گشتاور پیشنهادی برای ترمینال کابل: ۵/۲ تا ۳ نیوتن متر

گشتاور پیشنهادی برای اتصالات هیدرولیکی: ماکزیمم ۸ نیوتن متر

۳-   توضیحات:

هیدروماتیک H1  وسیله ای است که پمپها را قادر می سازد تا با یک مینیموم فشار غالب ۲ باری به صورت خودکار شروع(استارت) یا توقف(استوپ) کنند.  که پمپ با  انداختن فشار(باز کردن دریچه ها) و نگه داشتن جریان در داخل سیستم( بستن دریچه ها) به ترتیب این کار را انجام می دهد.

اگر منبع آب به هر دلیلی دچار قطعی آب شود، هیدروماتیک H1 تابع توقف پمپ را اجرا کرده و بنابراین از کار پمپ به صورت خشک ممانعت می کند. این وسیله همچنین قادر به راه اندازی خودکار دستگاه  با استفاده از یک تایمر داخلی است. که وجود آب به مقدار کافی را چک می کند.( این تابع برای نسخه های با قابلیت ری استارت مجدد قابل دسترسی است).

گیج فشار داخلی امکان کنترل فشار در داخل سیستم را اسانتر می کند. به علاوه هر گونه کمبود در داخل سیستم به اسانی قابل تشخیص است.

احتیاط: قویا توصیه می شود که اب عاری از هر رسوبی باشد. در صورتی که رسوبی وجود دارد نصب یک فیلتر دفع رسوبات در منفذ ورودی الزامی است.

دستگاه نباید در داخل چاه یا محفظه های درزبندی شده نصب شود به بیان دیگر جایی که تراکم های سنگین مواد ممکن است شکل بگیرد.

هر دو سیستم پمپ و هیدروماتیک H1  باید در مقابل یخ زدگی  در هوای سرد محافظت شوند.

۴-   قطعات و اجزا:

ست کنترل پنتاکس

شکل ۱ اجزا اصلی را نشان می دهد:

a : اتصال ورودی                          b : اتصال خروجی             c : شاخص برق               d : شاخص گسیختگی(عملکرد خشک)

e : دکمه ریست                 f : گیج فشاری                   g : ترمینالهای تغذیه                    h : ترمینالهای بار(پمپ)

i : پیچ تنظیم فشار قطع

۵-   عملیات:

دستگاه زمانی که به منبع تغذیه متصل می شود، پمپ را برای حدود ۱۵ ثانیه فعال می کند. پمپ هر بار زمانی که افت فشاری را حس می کند مثلا شیری در مسیر باز می شود، شروع به کار می کند.

بر خلاف سیستمهای آب معمولی که مجهز به سوئیچ فشار و تانک فشار هستند، در این نوع کوچکترین جریان سیال مشخص می کند که چه هنگامی پمپ باید با توجه به فشار قطع کن ، خاموش شود. این دستگاه برای خاموشی پمپ ۷ تا ۱۶ ثانیه تاخیر ایجاد می کند و بنابراین باعث کاهش دور پمپ در شرایط جریان کم می شود.

۷-    نصب:

الف: اتصالات هیدرولیکی:

هیدروماتیک H1 در موقعیتهای عمودی یا افقی و در هر جایی بین خروجی پمپ و اولین خروجی(شیر) می توانند نصب شوند.  توجه شود که باید از هم راستا بودن پیکان روی پوشش با جهت جریان سیال در لوله طبق شکل ۵ اطمینان حاصل گردد. همه اتصالات هیدرولیک باید نسبتا محکم شوند. یک واحد کاهش فشار مناسب باید در پورت تخلیه برای هر پمپ با فشار کاری بیشتر از ۱۰ بار باید تعبیه شود.

احتیاط: استثنائا در پمپهای غوطه ور، نصب شیر غیربازگشتی بین پمپ و ورودی هیدروماتیک H1 ممکن است در روی عملکرد پمپ نتیجه عکس داشته باشد(پمپ ممکن است نتواند متوقف شود)

در صورتی که نصب شیر غیر بازگشتی الزامی است باید در فاصله حداقل سه متری دستگاه صورت گیرد(شکل ۴)

در مواردی که نرخ جریان خیلی زیاد است سیستم هیدروماتیک H1 می‌تواند به صورت بای پس و به صورت موازی با شیر غیربازگشتی که در خروجی اصلی نصب شده، نصب شودتا افت فشار را کاهش دهد(شکل ۶)

اتصالات الکتریکی:

نکته: تمامی اتصالات الکتریکی باید توسط افراد متخصص به صورت شکل سه انجام شود.

برای پمپهایی که توان آنها بیش از ۵۰۰ وات هستند و دمای محیط بیشتر از ۲۵ درجه سانتیگراد  می باشد، کابلهای عایق حرارتی (مقاوم در برابر حداقل ۱۰۵ درجه سانتیگراد) باید مورد استفاده قرار گیرد. فقط از ترمینالهایی که دستگاه را تغذیه می کنند استفاده کنید.

در نسخه هایی که دارای کابل هستند، ساده تر است که تغذیه پمپ به سوکت الکتریکی هیدروماتیک H1 متصل شود و خروجی این سیستم به تغذیه اصلی وصل شود.

نکته: واحدهایی که با کابل هایی با مساحت سطح مقطع یک میلیمتر مربع تغذیه می شوند برای حداکثر ۱ آمپر طراحی شده اند. برای بارهای بیشتر، کابلهای تغذیه الکتریکی باید توسط افراد متخصص جایگزین شود و حداقل از کابل ۵/۱ میلیمتر مربع استفاده شود.

احتیاط: پمپی  که به هیدروماتیک H1 متصل می شود باید به اندازه کافی در مقابل جریانهای بیش باری محافظت شده باشد.

۸-تنظیم فشار قطع

احتیاط: چرخاندن پیچ تنظیم ماکزیمم فشار دریافتی توسط پمپ  را تغییر نمی دهد.

فشار اولیه که توسط کارخانه تنظیم شده است ۵/۱ بار است که برای بسیاری از کاربردها حالت بهینه دارد. با تنظیم پیچ در فلنج داخلی که با علامتهای + و – نشان داده شده است می توان به فشار کاری متفاوتی دست یافت.

ممکن است شما در موارد زیر نیاز به تغییر تنظیمات فشار ست شده توسط کارخانه داشته باشید:

  • اگر شیری که در بالاترین نقطه نصب شده بیشتر از ۱۵ متر بالاتر از هیدروماتیک H1 باشد(شکل ۵: ارتفاع ماکزیمم ۳۰ متر)
  • برای بار اضافی یعنی زمانی که فشار بار با فشار پمپ اضافه شود(ماکزیمم ۱۰ بار).

احتیاط: نکته مهم این است که ماکزیمم فشار پمپ حداقل یک بار بیشتر از فشار قطعی باشد که در هیدروماتیک H1 مشخص شده است.

۹-راه اندازی:

احتیاط: اگر سطح آب پایین تر از سطحی باشد که پمپ در آن نصب شده است(هد منفی)، الزامی است که از یک شلنگ مکش همراه با شیر استفاده شود تا از بازگشت آب به چاه جلوگیری گردد.

قبل از روشن کردن سوییچ، مطمئن شوید که لوله مکش و پمپ آماده هستند. پمپ را با استفاده از سوییچ روشن هیدروماتیک H1 روشن کنید. به محض اینکه پمپ از حرکت ایستاد، شیری که در مرتفع ترین نقطه سیستم قرار دارد را باز کنید.

اگر یک جریان پایداری در شیر جریان دارد و پمپ بدون قطعی کار می کند، راه اندازی با موفقیت انجام گرفته است. اگر جریان سیال پیوسته ای وجود ندارد سعی کنید پمپ را با نگه داشتن دکمه ریست برای یک زمان کوتاه به کار بیندازید. اگر مشکل کماکان ادامه داشت دستگاه هیدروماتیک H1 را قطع کرده و تمامی پروسه را تکرار کنید.

۱۰-محافظت در مقابل عملکرد خشک:

اگر پمپ بخاطر عدم وجود آب توقف شد چراغ قرمز FAILURE روشن می شود برای ریست کردن سیستم دکمه RESET را بعد از اطمینان مجدد از وجود آب در سمت مکش پمپ فشار دهید یا منبع تغذیه را به طور موقت قطع کنید.

۱۱-ریست اتوماتیک:

چون پمپ در هنگام عدم وجود اب متوقف می شود، در نسخه هایی با قابلیت ریست مجدد( به صورت اختیاری) به صورت خودکار پمپ بعد از زمان مشخصی که از قبل تعیین شده مثلا در بازه های ۱۵، ۳۰ یا ۶۰ دقیقه ای ، بسته به مدل پمپ عمل ریست را انجام می دهد.

این عملیات با چشمک زدن سریع چراغ قرمز رنگ نشانگر مشخص می شود. این پروسه تا زمانی که آب جدید در سمت مکش پمپ وجود داشته باشد یا تعداد تکرارهای ریستی که برای پمپ از قبل تعیین گردیده مثلا ۲، یا ۴ یا ۸ بار(بسته به مدل) تعیین شده، ادامه پیدا می کند.

اگر تکرارها از این حد تجاوز کرد، چراغ نشانگر قرمز روشن می ماند. برای ریست سیستم، باید دکمه RESET بعد از اطمینان از وجود آب در سمت مکش پمپ فشار داده شود.

۱۲-نگهداری:

وسیله به صورتی طراحی شده است که بدون نیاز به تعمیر و نگهداری در طول عمر عملیاتی خود حداکثر عملیات را اجرا کند. در زمانهایی که دستگاه به مدت طولانی غیر فعال است مخصوصا در فصل زمستان دستگاه باید به طور کامل از آب خشک شود تا از خرابی ان جلوگیری شود.

۱۳-عیب یابی:

مشکل: پمپ عیچ آبی دریافت نمی کند.

علت یا علل: ۱- فلومک بر روی مسیر دیگری نصب شده است

۲- پروسه زیرسازی به درستی اجرا نشده است

۳- شلنگ مکش به صورت صحیح در داخل اب قرار نگرفته است.

راه حل: ۱- محلهای اتصالات نصبی را چک کنید و در سورت نیاز اصلاح کنید

۲- دکمه RESET را فشار داده و نگه دارید تا زمانی که جریان به صورت مرتب جاری شود.

۳- شلنگ مکش را چک کنید که در چاه در داخل آب قرار گرفته باشد.

مشکل: پمپ  به فشار مشخص شده نمی رسد

علت یا علل: ۱- نشتی در سیستم وجود دارد. ۲- فیلتر یا شلنگ مکش مسدودی دارد. ۳- شیر پایه بسته شده است.

راه حل: ۱- نشتی را چک کنید ۲- هرگونه انسدادی یا گروهی را رفع کنید ۳- شیر پایه را جایگزین کنید.

مشکل: دستگاه از راه اندازی پمپ علیرغم وجود آب ممانعت می کند.

علت یا علل: ۱- فشار بر روی عدد بسیار بالای ست شده است / ۲- محافظ حرارتی پمپ ممکن است از عملکرد پمپ ممانعت کند.

راه حل: فشار را کم کنید تا زمانی که مشکل حل شود. با یک نصاب حرفه ای تماس بگیرید. ۲- پمپ را چک کنید.

مشکل: پمپ زمانی که شیر باز است شروع به کار نمی کند

علت یا علل: فشار بر روی عدد خیلی پایینی ست شده است.

راه حل: فشار را افزایش دهید تا زمانی که مشکل حل شود. با یک نصاب حرفه ای تماس بگیرید.